OM OSS

I.L Design är ett företag som specialiserar sig på inredning, homestyling och rådgivning. Med stil, kärlek & en enorm passion för inredning grundande Elin och Emma Ankarvret I.L Design. Det gedigna företaget öppndes år 2010 i Italien och grundidén var att införa den skandinaviska stilen till de italienska hemmen.

Under de senaste 7 åren har företaget skapat unika hem till fastihetsmäklare, byggföretag och privatpersoner i Italien och idag har företaget nått den svenska marknaden. Huvudsyftet ligger i att ta fram det bästa i varje hem - och skapa en unik och mysig plats att trivas i.

DITT HEM SKA VARA SPEGLEN AV DIN PERSONLIGHET

 

Det ska kännas inspirerande och välkomnande att öppna dörren till Ditt hem. Stilrent och minimalistiskt, kryddiga färger eller ljuva toner - med stora och små medel inreder vi helt efter Din budget, Dina behov och önskemål så att Ditt hem blir en plats att trivas i, en plats att förmedla Din personlighet. En plats att stolt få visa upp!

VÅR STUDIO

HOME SWEET HOME

För oss är det viktigt med nära kundkontakt och personlig service för att få fram ett lyckat resultat. Vi på I.L Design jobbar dagligen med färgkombinationer, de senaste belysningsteknikerna och modern inredning. Med denna erfarenhet och med ständig koll på de senaste trenderna inom inredningsbranschen tar vi fram och skräddarsyr såväl interna som externa miljöer.

TEAM I.L Design

ADRESS

Via Gabriele D’annuncio 7

Padenghe sul Garda (BS) 250 80 ITALY

 

Tomtebogatan   22

113 38  Stockholm  SWEDEN

CONTACTS

Emma Ankarvret

Elin Ankarvret