FILOSOFI

Soffan må vara hur dyr och fin som helst, soffbordet likaså, men för att få till den där ombonade känslan som vi alla vill åt behövs mer än dyra möbler. Det handlar om att skapa rätt känsla för att få ett hus man längtar hem till!

 

Efter många års erfarenhet av inredning och livsstilsrådgivning vill vi på I.L Design inspirera och ge våra kunder enkla knep och råd om hur man kan göra för att leva sitt hem som man ska. Mysig belysning, gröna växter och ljuva dofter är en bra början!

TRUST

THE MAGIC OF

NEW

BEGINNINGS

ARBETSGÅNG

INREDNING & HOMESTYLING

Vi inleder med ett personligt samtal och ett första besök i Din bostad. Tillsammans går vi igenom samtliga rum, kök och badrum. Vi diskuterar kreativa lösningar och ser vilka förändringar som krävs för att lyfta fram Ditt hems bästa sidor. Du får sedan fylla i ett personlighetstest som vi på I.L Design tagit fram för att kunna skapa ett unikt koncept som passar Din livsstil och personlighet.

 

Innan projektet startas upp lägger vi tillsammans upp en  tidsplan och under hela projektet håller vi ständig kontakt. När projektet är slutfört har vi ett gemensamt avstämningsmöte och I.L Design ser fram emot att erbjuda kostnadsfri livsstilsrådgivning.

ADRESS

Via Gabriele D’annuncio 7

Padenghe sul Garda (BS) 250 80 ITALY

 

Tomtebogatan   22

113 38  Stockholm  SWEDEN

CONTACTS

Emma Ankarvret

Elin Ankarvret